Kom naar één van onze infosessies

Gezinshuisouder worden doe je niet van vandaag op morgen. Het is een beslissing met impact. En dan wil je je goed informeren vooraleer je de stap zet. Daarom organiseren we infosessies voor kandidaat-gezinshuisouders. Alle info hieronder.

Infosessies in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant & Brussel en Limburg

De eerste organisaties die in Vlaanderen van start gaan met gezinshuisouders bevinden zich in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant & Brussel en Limburg. Daarom zijn de infosessie die vandaag gepland zijn ook in die provincies. Woon je in een andere provincie? Geen probleem, je bent van harte welkom. Op de infosessie krijg je uitleg over gezinshuizen van een pleegzorgbegeleider en vertelt een ervaren gezinshuisouder zijn of haar verhaal.

Staat er even geen infosessie gepland of wil je graag sneller in contact treden, dan kan je ook rechtstreeks een gesprek aanvragen met de pleegzorgdienst van jouw regio. Zij zorgen voor de selectie en werving van gezinshuisouders. Mail gezinshuizen@pleegzorgprovincieantwerpen.be, gezinshuizen@pleegzorgvbb.begezinshuizen@pleegzorglimburg.be of gezinshuizen@pleegzorgoostvlaanderen.be

We nodigen jou graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Donderdag 13 juni in Brussel

19:30 uur
Pleegzorg afdeling Brussel, Eolisgebouw, achtste verdieping, Sainctelettesquare 13/15, 1000 Brussel

Woensdag 19 juni voor Oost-Vlaanderen

19:30 uur
Digitaal (enkel voor inwoners van Oost-Vlaanderen)